Heqja e polipeve

 

 w12Polipet qe gjenden ne kavitetit e mitres (endometrit) hiqen hysteroskopikisht me nje vegel te vecante (gersher ose klem) me ndihmen e hysteroskopit duke pasur pamje vizive te vazhdueshme.

Eshte procedure qe nuk ka gjakerdhje dhe eshte e shpejt, nderkohe qe kontrrolli I kaviteti te mitres me hysteroskop eshte e detyrueshme per ndonje patologji tjeter te mundshme. Nuk shkaktohen hapje dhe procedura eshte e njejte me hysteroskopine diagnostikuese.

video_divider


 


endogynecology

Κέντρο Ενδομητρίωσης Κύπρου

Newsletter