Οι υπηρεσίες μας

Η Ενδογυναικολογία – Endogynecology αποτελεί ένα πρότυπο κέντρο λαπαροσκοπικής χειρουργικής και συμβουλευτικής σε θέματα της γυναίκας που χρήζουν χειρουργικής αντιμετώπισης. Η συμβουλευτική περιλαμβάνει την ανάλυση των συμπτωμάτων της γυναίκας και την επεξήγηση της πιθανής διαφορικής διάγνωσης των παθήσεων που τα προκαλούν. Ακολουθεί η διερεύνηση τους με πολλαπλές μεθόδους κλινικές, αιματολογικές και απεικονιστικές όπως το υπερηχογράφημα και η μαγνητική τομογραφία.

Σε μερικές περιπτώσεις όπου απαιτείται η λεπτομερής διερεύνηση του εσωτερικού  της μήτρας (ενδομήτριας κοιλότητας) γίνονται μικροεπεμβατικές  υστεροσκοπικές  μέθοδοι και εξειδικευμένα υπερηχογραφήματα διάτασης της ενδομητρικης κοιλότητας. Η αντιμετώπιση της πάθησης συζητάτε εκτενώς με βάση τα νεότερα βιβλιογραφικά δεδομένα. Σε περίπτωση που απαιτείται χειρουργική αντιμετώπιση, ακλουθεί η κατάλληλη προεγχειρητική προετοιμασία. Η επέμβαση προγραμματίζεται και διενεργείται από την εξειδικευμένη μας χειρουργική ομάδα που διαθέτει πολυετή εμπειρία στον τομέα της λαπαροσκοπικής χειρουργικής στη γυναικολογία. Μετεγχειρητικώς η ομάδα μας είναι διαθέσιμη ανά πάσα στιγμή για συμβουλές , ερωτήματα και την παρακολούθηση της χειρουργημένης γυναίκας.

Σε μερικές περιπτώσεις όπου κάποιος επιθυμεί μια δεύτερη γνώμη για την διαγνωση, την πρόγνωση και την πιθανη χειρουργική αντιμετώπιση της πάθησης που έχει, εκτελείται η διερεύνηση και η συμβουλευτική χωρίς τον προγραμματισμό του χειρουργείου.

Χειρουργεία που πραγματοποιούνται

Άμεση διάγνωση και θεραπεία

  • One-stop Clinic : περιλαμβανει την κλινική εξέταση, το υπερηχογράφημα και την υστεροσκόπηση για τη διάγνωση παθήσεων του εσωτερικού (κοιλότητας) της μήτρας που δημιουργούν ανώμαλες αιμορραγίες και βαριές περιόδους. Σε περιπτώσεις πολυπόδων η αντιμετώπιση γίνεται την ίδια στιγμή με την αφαίρεση τους και την ιστολογική τους διερεύνηση (βιοψία)

On-line συμβουλευτική

  • Η δυνατότητα αποστολής στοιχείων, αποτελεσμάτων και συμπλήρωσης φόρμας ιστορικού για την πάθηση έτσι ώστε να λάβετε πληροφορίες μέσω του διαδικτύου από την ομάδα μας που αφορούν στη διάγνωση και την αντιμετώπιση της.

Αφαίρεση Ινομυωμάτων

Διόρθωση Πρόπτωσης Μήτρας

Αφαίρεση Ενδομητρίωσης

Λαπαροσκοπικό Κέντρο Αθηνών

addressΛ. Βασιλίσσης Σοφίας 48 Αθήνα, 11528, Ελλάδα

phone210 72 26 880

fax210 72 43 859

emailinfo@endogynecology.gr

Παράρτημα Ναυπλίου

addressΑιγίου 2 & Σιδηράς Μεραρχίας, 21100, Ναύπλιο

phone6941522337, 27520 23414

fax210 72 43 859

emailinfo@endogynecology.gr

Κέντρο Ενδομητρίωσης Κύπρου

addressΙπποκράτειο Νοσοκομείο Λευκωσίας, Ψαρών 10, 2408 Εγκωμή, Λευκωσία

phone0030 6941522337, 00357 22502000

emailinfo@endogynecology.gr


endogynecology

Κέντρο Ενδομητρίωσης Κύπρου

Newsletter